Monday, July 26, 2010

wiken saya


kenal tak lelaki nie? nama die Fujiki Nauhito. die pgang character 'buchou' --> adik bradik boss la dlam cite 'hotaru no hikari'. wiken lepas baru thu ade hotaru no hikari 2. nsib bru 3 epi. so tgok cite tu ari sabtu. huhuuu~~

tapi...die da kawen.. umur 38... seriously please jgn ckap i like old guys? cuba ckap these guys je awet muda bole? hihi.. sukaaaaaaaaa 'buchou'!! nk lelaki mcm ni bole tak?


ini lak nama die Mizushima Hiro. mula2 kenal die dlam Hana Kimi, pstu dlm Zettai Kareshi. masa tu xminat rmbut die cm meggi hitam yuck. pastu ahad yakni smalam tgok cite Mei-chan no Shitsuji. die umur 26.

basically cite tu pasal budak perempuan nama Mei ni ayah die org kaya, tp plih utk hidup ordinary. n bile parents die mati. Hiro ni dtg. ckap yg die butler Mei. die pegi skola St. Lucia, skola utk girls kaya. each of these ladies has a handsome,guy butler. n Hiro punye character nama Hirito. nak thu yg lain tgok cite ni la. pehhhh kalo la dpt butler mcm Hirito, haih xtahu bole jd sewel rasa. n masa last episode tu, die kiss (kyaaaaaaaa~ :-*) heroin tu. pstu die ckap 'ssssshhhhhh, this will be our secret. romance between a lady n a butler is prohibited'. peh mcm nak pengsan je. *rewind part tu byak2 kali*

okay ini eye candy utk semua org. tapi sedih huaaaaaaaaaaaaaaaaaa, die pun da kawinnnnn. :|
haih malangnye nasib.
n sbnarnye nma dorg xingt sgt pun, td kne gi cr2 lak nma kt pic dia. xfamiliar lg dgn nama jepun, korea bole laa. soon baby, im gonna remember ur names to be my collection muahahahaha

ps: ade org tnye soalan dkt formspring knpa prmpuan suke lelaki korea. n jepun skali la. jwapannya? salahkan director2 movies n dramas ni. suke amek lelaki stok hensem n memenuhi kualiti perempuan nak. mcm mna xspazzing?

n oh sambil2 tu buat lab orgo yg bosan. arini nak habiskan lab. n exam dpt oke kih3.


ps : sape nk promote crite jepun yg ala2 comedy+romantic+sweet2 mcm crite di atas boleh la promote dgn mengomen post ini ye. tapi criteria utama drama tu mesti ade lelaki hensem, kalo x, xtgok hahahah siyes wehhh =P

8 comments:

Anonymous said...

omg yg third tuh menggoda gilaa. haha

HaNi! said...

hihihihihi so trueeeee :D

Nur Fadhilah said...

watak pak cik yg first tu, BUCHOO lah.. hoho.. dlm bahasa jepun, patutnye BUCHOU.. tp, Hotaru manja+gedik panggil die BUCHOO.. hoho..

HaNi! said...

lupe ejaan laaaaaa haha

Abby<333 said...

aku suke gak Mizushima Hiro *drool*
dlm hana kimi la 1st time tgk die rawr

btw fs ko makin maju..hahaha

HaNi! said...

lol fs da lama ak xbuka. maju pekebende XD

Abby<333 said...

haha formspring weh fs=formspring
xD ms greenmug :P

HaNi! said...

OOOO HAHA

ChatBox!

Followers