Saturday, September 4, 2010

the last week of ramadhan

im having a guest with her baby sleeping over at my house for the weekend. the baby sgt comel lah weyyy xreti merangkak lagi. and baru malam pertama (jgn fikir bnda lain) kami baby tue dah menangis xigt dunia, penat gile dlm keta sgt kot. his name is Umar, and his cheeks are so the puffyyyy and whiteeee aaa cubit2 sikit!!

and then rindu lah Lily semuaaaaaaa. mse sem lepas kalo lapar jeeeeeeee:
*ringgggggg* or *buzzzzzzzz*
hani : lapar lahhhhhhhhhhhhhhhhhhh huaaaaaaa
lily : oh ewkkk, kitorang ade masak bla3, meh la naik ats huhuhu~
hani : okay!

n kalo dorg xmasak pula

*ringgggggg* or *buzzzzzzzz*
hani : lapar lahhhhhhhhhhhhh perut bunyi222
pika : oh ehh, kita ada masak ni, hani dtg la lewis makan..

tapi kalau dua2 tade

*ringgggggggggggggg*
unknown : helo, is this Nur? im calling from obies, can you please wait in front of Lewis? thank you.
hani : oh okay i'll come now!! :D

ha senang tak hidup? mkanan di hujung jari je. haha. sekarang nak mkan kne masak aaa weh. xdenye org nk sumbat makanan dlam mulut dah.

pastu aritu buat photoshoot utk salam perantauan. details dia xnk cerita, kang panas balik lak isu ni. tp pendek kata dua2 pihak salah. but that day i wore a pink selendang and my ugly baju kurung *cough2* that my sister got for me. i dont think im gonna wear baju kurung on raya though, its frickin friday, and i got 4 classes. nak tambah lg? i have an exam on my 3rd raya. so basically raya is nothing for me actually. plus got no duit raya also lahhhh :(

pikot dah fly gi ireland last friday, and safely arrived too. my friend fara gets to fly to aussie, oh together with safwan too. so congrats to both of them. hihi.. ain n aliya are flying later too, prolly in september. and shahril also. ha tapi dayah flew to US and dah start belaja juga. yeayy! hopefully we could meet lah.

n i believe i've forgotten all my crushes and gossips dah skrang hahaha. =P tapi rsa lonely la pula sem ni sbab dah xjumpa budak2 lain dah. yela, kelas asek straight non-stop and bukan dekat bangunan sama pun mcm maneee nk jumpa haa.

okay xtahu nak ckap apa lak. cuma rasa blog berhabuk sgt. so ciaow.


2 comments:

Fara said...

ade nama aku.hoho.ade nama aku.hoho

HaNi! said...

hek elehhhhhhhh. nk hrap ko ntah bile haha. dude hot story dudeeee ym ak nnt. ak invi je weekdays nih

ChatBox!

Followers