Thursday, January 6, 2011

my 2010 winter trip : part 2

okay so ari ke-3 kitorang gerak la gi Vegas pulak. tade la jauh mane pun, 4-5jam je. tp kitorang smpai petang sbb haha mse nk gi tu ade la pulak Tangers outlet, gile vavi besar shopping outlet nie. peh kalo ade seribu rse cm boleh habiskn je dlm msa sejam kitorg kt ctu, tp ak ade la beli baju 3helai kt Aeropostale, pstu dgn hati yg berat pun gerak gi Vegas balik. pstu stop2 taruk minyak dlm keta, semayang2 n tgkap3 gmba.

nie gmba dekat area exit tu. cantik kan? :)

sebenarnya 2 keta trip ni, tp kitorang berpisah sbb kitorg stop outlet tu terlama pula, dorg singgah Walmart, so dorg gerak gi Vegas dlu.


and my solo shot! kih3!

boleh ckap 80-90% trip nie 2 keta nie asek berpisah je, driver masing2 buat kepala haha. lantak korg aa. keta lg satu tu sllunye jd ketua tp bile gerak gi mane2 mst kitorg yg smpai dlu wahaha!

pstu kitorg smpai Vegas petang tu,tp dah gelap dh pun, kul 6 or 7pm kot. kitorg xgerak gi otel terus, kitorg jumpe dgn org keta lg satu pstu pusing Vegas sama2 smpai la malam skit, xigt kul bape. pstu tgok 'Fountain in Bellagio' before balik, fountain nie famous gile kot. free je.


pastu esok harinye, 4th day gerak gi Hoover Dam n Grand Canyon, mula2 kitorg igt cm xjd nk gi Grand Canyon sbb kitorg igt nk gi Grand Canyon Skywalk tp mahal gile, 75usd. tp kitorg gi gak, mmg cm fuh mmg rse bersyukur gk kitorg ttap nk gi, sbb kalo nk gi kt spot cun nk tgkp gmba, kne naik bus byr 45usd, kitorg pun join jela sbb dh jauh2 drive kan, sesia lak kang. n mmg worth it la. n rupenye Skywalk tu sebelah spot kitorg gi je kah3. mse nk gi Grand Canyon tu peh cantik gile scene, pstu jalan nk gi citu lak mmg masuk gurun xde jalan tar ah, balik2 je kete berhabuk nak mati haha. pstu korg tgok cite cowboy korg thu gas station cm kt desert tu? sejibik cm tu la yg kitorg singgah sbb nk isi minyak haha. fuh igtkan dlm TV je, rupenye betul.

korg bygkan gas station cni, tp tade pun rooftop tuh.


n here are few Canyon pictures. sejuk gile babeng. kitorg gi Grand Canyon West, seniors pegi Grand Canyon National Park, lg jauh tp tempat dorg ade salji. huish ak xsgup la pegi stu, tempat kitorg pun sejuk nk mati cm nk tercabut jari.

everyone minus Noel, the photographer


suke gile gamba nie (esp me, since i look the cun-est kah3)


4 comments:

[Dr Nu@r] said...

nice trip :)

HaNi! said...

yes it is! :)

Noel said...

oh, korang lambat smpai Vegas sebab drop by kat outlet ehhh..tak bagi tau..krg kata krg stop amik gmbar je...cess

HaNi! said...

haha blame sharifah! i told her on the phone that day! =P

ChatBox!

Followers